home serres kozijnen dakrandbekleding gevelbekleding zonwering veranda
Veranda
Wilt u optimaal genieten van uw terras en tuin, ook als het geen hoogzomer is? Maar past bijvoorbeeld een serre niet in uw ideaalbeeld? Dan is een veranda wellicht iets voor u.
Want wanneer het net iets te fris is buiten of een regenbui gooit roet in het eten, dan biedt een veranda u de nodige bescherming. En kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. Ook ’s avonds kunt u langer buiten zitten en in alle comfort profiteren van het heerlijke lente- of (na)zomerweer.

Constructie
Vanzelfsprekend maken we ook onze veranda’s van duurzame materialen. Daarmee bent u verzekerd van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijk terrasoverkapping waar u jarenlang plezier van zult hebben.
De aluminium overkapping wordt uitgevoerd met een perfect aansluitende matte kunststof afdekking. Ze is leverbaar in 3 standaard kleuren RAL9010 (wit), RAL9001 (crèmewit) en RAL7016 (antraciet structuurlak). Tegen meerprijs, is ook iedere andere kleur mogelijk. Zo maken we iedere veranda perfect passend bij uw woning. De dakbedekking bestaat uit polycarbonaat platen of glas. Ook is het mogelijk geïntegreerde verlichting aan te brengen in de dakdragers zodat u nog optimaler van een zwoele zomeravond kunt genieten.
www.SterSerres.nl  |  J. Vuulink   06 27017417  |   J. Peters   06 20595535  |   fax 0316 282346