home serres kozijnen dakrandbekleding gevelbekleding zonwering veranda
Serres
Wilt u meer woonruimte, maar geen ander huis? Denk dan eens aan een serre. Op een betrekkelijk eenvoudige wijze kunt u zo uw woning vergroten. Breng buiten naar binnen, koester u in de allereerste welkome voorjaarszon en geniet jaar in jaar uit van zon- en daglicht!
Een serre is een ideale pek voor een gezellige zithoek, maar kan ook dienen als hobbykamer of zonnige speelkamer voor de kinderen.
En niet te vergeten, een serre verhoogt de waarde van de woning en is daarmee een goede investering. Belangrijk is natuurlijk wel dat u kiest voor kwaliteit. Wij bieden u deze kwaliteit die ook betaalbaar is.

Constructie
25 jaar ervaring in het bouwen van serres, leert ons dat een aluminium constructie verreweg het beste is. De voordelen van aluminium zijn:
* Sterk en stabiel
* Weinig onderhoud
* Levenslange kleurvastheid
* Thermisch en akoestisch isolerend
We werken met aluminium dat getest is onder de meest extreme (weers)-omstandigheden als wind, zand, zout, zeewater, regenÖ We geven een kwalitatieve garantie van 15 jaar op het lakwerk. Het aluminium is leverbaar in ieder wenselijke kleur is absoluut krasvast.
Elk soort glas en verschillende tussenstijlen behoren tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen de bewegende vensters en schuifpuien door ons worden voorzien van veiligheidsbeslag.

Uitvoering
Nadat we uw wensen hebben geÔnventariseerd, ontwerpen we voor u een serre die vorm geeft aan uw woonideeŽn. Het ontwerp op maat kunnen we u in 3-D animatie laten zien. De door u gekozen serre maken en plaatsen we geheel in eigen beheer. Op vakkundige wijze en in een korte bouwtijd. We bieden u volledig maatwerk en vele mogelijkheden in vormgeving.

Klimaat regeling
Door middel van ventilatie, isolatie en zonwering kan het klimaat in uw serre geregeld worden. 's Winters zal uw serre door haar grote glasoppervlak de warmte absorberen en door haar isolatieglas de kou buiten houden. Zo bespaart u ook kostbare energie!


www.SterSerres.nl †| †J. Vuulink † 06 27017417 †| † J. Peters † 06 20595535† | † fax 0316 282346†