home serres kozijnen dakrandbekleding gevelbekleding zonwering veranda
Kozijnen
Leverbaar in kunststof, aluminium en hout.

Kunststof
We bieden u kunststof kozijnen voor ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen van de beste kwaliteit. U krijgt tien jaar garantie op de kozijnen en op het beslag, SKG gekeurd, twee jaar.
De kozijnen zijn leverbaar als vast kozijn, als draai/kiep of in elke combinatie van vast en draai/kiep. De standaardkleuren voor de draai gedeelten zijn: wit, crème, groen, blauw, rood, grijs en een donkere houtkleur. De standaard kleuren voor de vaste kaders zijn wit en crème. Andere kleurcombinaties zijn natuurlijk ook mogelijk. De oppervlakte is met houtnerf te verkrijgen waardoor het verschil met houten kozijnen niet meer opvalt. Het grote voordeel is natuurlijk dat kunststof kozijnen nagenoeg geen onderhoud behoeven. Dat spaart tijd maar ook in de loop der jaren veel geld.
De voordelen van kunststof kozijnen op een rijtje:
* Absoluut onderhoudsarm: geen schilderwerk meer!
* Extreem lange levensduur
* Stijlvol, bijna niet van hout te onderscheiden
* Waardevast
* Energiebesparend ca. 25%
* 24mm dik isolatieglas
* Waardeverhogend voor uw woning
* Volledig recyclebaar

Aluminium
Aluminium is een licht, maar heel sterk en duurzaam materiaal. De levensduur van aluminium wordt niet in jaren, maar in decennia gemeten. Aluminium kan omgevormd worden in ontelbare vormen. Daarnaast is aluminium enorm bestendig tegen corrosie en heel onderhoudsvriendelijk.
De voordelen van aluminium zijn:
* Sterk en stabiel
* Weinig onderhoud
* Levenslange kleurvastheid
* Thermisch en akoestisch isolerend
Onze leverancier van aluminium profielen is één van de belangrijkste internationale spelers op het gebied van aluminium systemen. Het aluminium is getest onder de meest extreme (weers)-omstandigheden als wind, zand, zout, zeewater, regen… Het aluminium is leverbaar in ieder wenselijke kleur en is absoluut krasvast. We geven een kwalitatieve garantie van 15 jaar op het lakwerk. De aluminium kozijnen maken we zelf in onze werkplaats en zijn kwalitatief zeer goed, betrouwbaar en duurzaam.

Hout
Ook een traditioneel houten kozijn behoort tot de mogelijkheden.


www.SterSerres.nl  |  J. Vuulink   06 27017417  |   J. Peters   06 20595535  |   fax 0316 282346