home serres kozijnen dakrandbekleding gevelbekleding zonwering veranda
Gevelbekledingen

De meest gangbare gevelbekledingen zijn de Colorpanel en de Plastisol. Meer informatie kunt u vinden op de site van de leverancier NPI.

Colorpanel gevelpanelen
Colorpanel is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat gemaakt wordt van gerecycled kunststof. Colorpanel is ongevoelig voor kromtrekken onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriŽn en andere rottingsprocessen. Colorpanel is leverbaar in een uitgebreid kleuren- en natuurgetrouw houtstructuurpallet en is volledig onderhoudsvrij.

Deze eigenschappen maken Colorpanel uitermate geschikt voor toepassing bij zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie- en utiliteitsbouw als gevelafwerking, dakrand, dakoverstek, boeiboord, gootafwerking, luifel, puivulling of borstwering. Colorpanel kan zonder naden in lengten van maximaal 6 meter worden gemonteerd. De grondstof voor de productie van Colorpanel bestaat uit gerecycled kunststof. Hierdoor wordt de levensduur van de primaire grondstoffen verlengd en wordt het milieu minder belast door reststoffen. Colorpanel voldoet aan de eisen van het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen. Op de Colorpanel wordt een garantie verstrekt van 10 jaar op kleurechtheid, oppervlaktestructuur, delaminatie van de toplaag en de kern.

Colorpanel
- Duurzaam
- Vele kleuren en natuurgetrouwe houtstructuren
- 6 meter monteerbaar zonder naden
- Onderhoudsvrij
- Milieuvriendelijk
- 10 jaar garantie

Plastisol gevelpanelen
Een andere variant op Keralit is Plastisol.
Plastisol is een duurzaam voorgelakt staal voor gevel- en dakrandbekleding.

De duurzaamheid van Plastisol is gebaseerd op het verzinkte staal in combinatie met de uitstekend presterende voorbehandeling, primer en toplaag (de coating). Deze worden aangebracht middels een geavanceerd proces om de optimale kwaliteit en prestaties te bereiken. Roest nooit, uitstekende kleur- en glansbehoud en optimale UV-bestendigheid.

Plastisol wordt aangebracht met een luchtspouw zodat de ondergrond kan blijven ventileren. Het is te verkrijgen in standaard kleuren. Andere RAL-kleuren of antiek groen is ook mogelijk. Het verzinkte staal wordt op kleur gemoffeld. Hierop geven wij 5 jaar garantie.

Plastisol
- Geheel onderhoudsvrij
- Garantie 10 jaar op standaard kleuren
- 3 meter monteerbaar


www.SterSerres.nl †| †J. Vuulink † 06 27017417 †| † J. Peters † 06 20595535† | † fax 0316 282346†